Söker du arbete eller behöver du vägledning?

Tjänsten är kostnadsfri för dig som är inskriven i:

  • Arbetsförmedlingens program "Stöd och matching"
  • Möjligheternas kontor i Sollentuna

Preo Jobbstart har under kort tid fått ut hundratals personer till anställning och vi vet att den framgången beror på att vi kan erbjuda duktiga handledare med stor erfarenhet från arbetsmarknaden som du känner dig trygg med. Våra handledare är experter på att identifiera dina styrkor, ge goda råd och vägledning samtidigt som du får en nära och personlig kontakt till handledarna. Vi prioriterar individuell coachning före allt annat och erbjuder ett stort nätverk av arbetsgivare och utbildningar.

Målet är att du som deltagare skall komma till arbete eller studier på kortast möjliga tid.

Hur kan vi hjälpa dig?

Träffa studie- och yrkesvägledare

Våra erfarna studie- och yrkesvägledare kartlägger dina förutsättningar och sätter upp klara nåbara mål som gör dig fokuserad. Sedan lägger vi upp en strategi på hur du når målen. Kanske behöver du bara finslipa din presentationteknik? Eller kanske behöver du studera för att få dröm jobbet. Vi klargör vad som är möjligt utifrån dina förutsättningar.

Blir expert på CV och personligt brev

Ska du söka jobba och därför skriva CV och personligt brev? Tycker du att det känns svårt eller behöver du hjälp med att fila på detaljerna? Vår kurs om hur man skriver CV och personligt brev gör dig till en expert inom området.

Samla erfarenhet genom praktik

Behöver du erfarenhet? Har du rätt erfarenheter så kopplar vi ihop dig med arbetsgivare där du kan praktisera för att samla på erfarenheter. I 80% av fallen går en praktik över till jobb, de resterande 20% blir mer attraktiva för andra arbetsgivare.

Öka din chanser på anställningsintervjun

Vår intervjuträning får dig att sticka ut och ökar dina chanser att lyckas på anställningsintervjun. ”Berätta lite om dig själv?” Det är exempel på en till synes enkel fråga som brukar komma tidigt under anställningsintervjun. Men hur mycket ska man berätta? Och vad är det arbetsgivaren vill veta egentligen? Att gå på anställningsintervju är aldrig lätt, men övning ger färdighet. Vår intervjuträning hjälper dig att ge en så rättvis bild av dig själv som möjligt.

Hitta jobben som passar dig

Vår jobbsökarkurs lär dig att hitta jobben som passar just dig! När du väljer oss lägger vi in dig i vårt nätverk av profiler. Baserat på dina förutsättningar kopplar vi ihop dig med arbetsgivare som har anställningsbehov. Vi hjälper dig aktivt att bredda ditt nätverk och presenterar dig inför passande arbetsgivare med anställningsbehov.

Vill du veta mer?

Ring oss för att diskutera dina förutsättningar.